Premium Luxurious Long Thick Mink Lashes 3D Mink Eyelashes Winged Out Effect

Premium Luxurious Long Thick Mink Lashes 3D Mink Eyelashes Winged Out Effect

3d mink lashes with false eyelash packaging with private logo 1.Accept sample order for lash & packaging 2. Real 3D mink lash 3.Design your private logo for free 4.Fast delivery with 7-10 days Email me:info22@cnuhair.com

Chat Now

Product Details

 Premium Luxurious Long Thick Mink Lashes 3D Mink Eyelashes Winged out Effect

Natural False Eyelashes 3D Mink Lashes Volume Soft Lashes Long Eyelash 100% mink eyelash no synthetic mix, soft and comfortable to wear. Many popular styles you can choose. Do custom box, accept sample order to test. Huge stock promise delivery time!

睫毛盒.jpgProps thelbësore për qerpikët


1. Clip: Është gjithashtu një pajisje ndihmëse. Ka shumë lloje të pajisjeve ndihmëse. Vetme qerpikët e rremë janë absolutisht të domosdoshëm. Me ndihmën e klipeve, qerpikët e rremë janë më të përshtatshëm dhe të shpejtë.


2. Gërshërë të vogla: Rreshti i përgjithshëm i qerpikëve të rreme që sapo kam blerë duhet të shkurtohet që të përputhet me gjatësinë e formës së syrit. Gërshërë të vogla delikate mund të shkurtohen me saktësi, gjë që është shumë e përshtatshme!


3. Ngjitësja e qepallës: Për të zgjedhur një konsistencë mesatarisht të trashë, tani ka një bojë për vetulla të zezë. Pas vendosjes, nuk ka nevojë të shqetësoheni për mbetjet e bardha në qepallat, e cila është shumë e natyrshme.

  

 Përdorime të ndryshme të qerpikave të rreme


1. Pritini në gjysmë dhe e përdorni atë për të ngjitur pjesën e prapme të syrit. Është i përshtatshëm për vajzat me sy të vegjël dhe sy të rrumbullakët. Ajo ka efektin e zgjatjes së syve!


2. Pritini në një copë të vogël, për një periudhë kohe, përdorni një palë piskatore për ta ngjitur atë në rrënjën e qerpikëve, natyrore dhe të bukur!


3. Mund të rrinë 2-3 çifte në të njëjtën kohë, sytë janë të mëdhenj dhe të trashë!

   

 Si të hiqni qerpikët:

1. Butësisht marrni vijën fundore të qerpikëve me një thua të vogël, pastaj rrudhni me majë të gishtave tuaj dhe ngadalë ngrini lart.


2. Përdorni gishtin dhe gishtin e gishtit për të tërhequr butësisht qerpikët e rremë nga këndi i brendshëm i syrit. Teknika duhet të jetë e butë dhe e kujdesshme. Përdorni qerpikët e rremë, hiqni tërësisht ngjitësin në majë dhe vendosni në kutinë me kujdes. Në këtë mënyrë, kurba e qerpikëve të rreme mund të mbahen konstante për përdorim të shumëfishtë. Përveç kësaj, kini kujdes të mos futni pluhur, bojë për vetulla, etj. Në qerpikët e rreme, përndryshe do të njolloset dhe do të dëmtojë qerpikët e rremë.Contact Melinda:info22@cnuhair.com

Hot Tags: premium luxurious long thick mink lashes 3d mink eyelashes winged out effect, manufacturers, factory, wholesale, pricelist, quotation, cheap, discount, free sample, top selling, most popular, factory price, hot fashionable colored, free shipping, large stock, fast delivery, product catalog
Previous:Luxury 3D Mink Eyelashes 100% Real 3d Mink Lashes Next:Natural False Eyelashes 3D Mink Lashes Volume Soft Lashes Long Eyelash

Inquiry

You Might Also Like