Wholesale Custom Packaging Box Clear Band Eyelash

Wholesale Custom Packaging Box Clear Band Eyelash

Qingdao Uhair products Co.,Ltd ., a leading hair factory, the founders of Qingdao Human Hair Association . As a professional lash factory, we can supply 3D mink eyelash, normal mink eyelash, 3D silk eyelash, human hair eyelash,horse fur eyelashes, and any ideas about eyelash boxes all can be supplied.

Chat Now

Product Details

Wholesale Custom Packaging Box Clear Band Eyelash

 

Product Description

High Quality Siberian Mink Lashes Eyelash Extensions Wholesale

 

High Quality Siberian Mink Lashes Eyelash Extensions Wholesale

 

Item NameWholesale Custom Packaging Box Clear Band Eyelash
Material100% handmade mink fur.
AdvantageLarge samples in stock, can be shipped at once
Band colorTransparent, and Black
FeatureFashion design,  Good quality and easy apply.
MOQ1 pair.
Packagecustom packaging box with private logo can be got (any ideas).
Shipping WaysFedEx, DHL, UPS, Sea shipping, or Customers Pointed EXpress.
Shipping Time Stock: 24 hours; custom order: 7-10 days after payment.
PaymentPaypal, Western Union, Money Gram, T/T, Bank Tranfer, Alibaba Assurance.

 

High Quality Siberian Mink Lashes Eyelash Extensions Wholesale

-1.jpg

.png

Packaging & Shipping

 .png

Company Information

4643.jpg

 .jpg

     

 

Romanul ia viața urbană și rurală din nordul platoului Shaanxi ca fundal a timpului și a spațiului în perioada de reformă. Aceasta descrie povestea de absolvenți de liceu Gao Jialin se întorc în țara și care părăsesc țara, lăsând pământul, și se întorc la terenul. mrejele emoționale Gagarin cu fata din mediul rural Liu Qiaozhen și fata urbane Huang Yaping constituie o contradicție în dezvoltarea poveștii. de asemenea, este o tragedie care reflectă alegerea dificilă. emoţiile bogate conținute în viață și aprecierea estetica tradiționale sunt, de asemenea, o altă parte din farmecul său artistic. puterea divină a operelor literare constă nu numai în motivarea rațiunii, ci și în emoțiile, declansand șoc și pasiune în inimile oamenilor. reprezentarea detaliată a intersecției urban-rural în lucrările Lu Yao face de lucru umplut cu o aromă puternică în galben. sentimente si expresii ale sentimentelor și dragoste în primejdie ale autorului urmați pe deplin valorile morale din tradiția națională, personalitatea oamenilor muncii, precum și potențialul personajelor. Relația tradițională este în mișcare. Cititorii au creat „rezonanță profundă emoțional, și a ajuns la un farmec artistic-colmatare inima. La suprafață, Lu Yao pare să fie ne conduce pentru a observa un sat realist și o viață obiectiv într-o zonă rurală din nordul Shaanxi. acesta este, de fapt calauzindu-ne să-l experiență. Cele mai mari emoții și virtuți ascunse în aceste tipuri de oameni obișnuiți au afirmat urmărirea constantă a Urmărirea conștiinței și spiritului virtuților tradiționale ca un cod de conduită.
Hot Tags: wholesale custom packaging box clear band eyelash, manufacturers, factory, wholesale, pricelist, quotation, cheap, discount, free sample, top selling, most popular, factory price, hot fashionable colored, free shipping, large stock, fast delivery, product catalog
Previous:Own Brand Private Label Eyelash Box Packaging Next:Charming Styles Private Label Clear Band Lash

Inquiry

You Might Also Like