Wholesale Custom Packaging Lash Box

Wholesale Custom Packaging Lash Box

Custom Packaging Wholesale Real Silk Lash Product Description Packaging & Shipping Company Information Qingdao Uhair products Co.,Ltd ., a leading hair factory, the founders of Qingdao Human Hair Association . As a professional lash factory, we can supply 3D mink eyelash, normal mink lashes, human hair eyelash,3D silk lashes and so on. the custom packaging box with private logo also can be supplied.

Product Details

Wholesale Custom Packaging Lash Box

2017 Free Sample in Stock 3D Silk Sythentic Eyelash Custom Eye Lash

 

Product Description

 

Item NameWholesale Custom Packaging Lash Box
Lash Material100% real mink fur, sythentic, human hair and horse fur.
Advantage
large stock in warehouse, can be shipped at once
Band colorTransparent and black color
FeatureFashion design,  Good quality and easy apply.
MOQ1 pair.
Packagecustom packaging with private logo can be got.
Shipping WaysFedEx, DHL, UPS and sea shipping.
Shipping Time Stock: 12hours; custom order: 10-20 days after payment.
PaymentPaypal, Western Union, Money Gram, T/T, Bank Tranfer, Alibaba Assurance.

 

2017 Free Sample in Stock 3D Silk Sythentic Eyelash Custom Eye Lash

2017 Free Sample in Stock 3D Silk Sythentic Eyelash Custom Eye Lash

 

2017 Free Sample in Stock 3D Silk Sythentic Eyelash Custom Eye Lash

2017 Free Sample in Stock 3D Silk Sythentic Eyelash Custom Eye Lash

Packaging & Shipping

 2017 Free Sample in Stock 3D Silk Sythentic Eyelash Custom Eye Lash

Company Information

2017 Free Sample in Stock 3D Silk Sythentic Eyelash Custom Eye Lash

 2017 Free Sample in Stock 3D Silk Sythentic Eyelash Custom Eye Lash

     

 

Laat de lijm droog.Zodra de strip in plaats van je nodig, niet in of op het.

Mascara in je wimpers.Dit zal bijdragen tot de natuurlijke gemengde je wimpers en valse, tot een natuurlijke look.Je kunt met zwart, bruin of grijs Mascara.

In je bovenste oogleden bedekt met eyeliner.Moet je z 'n tijd vullen wimpers en de kloof tussen de natuurlijke, zodat ze er meer.Het gebruik van zwart, bruin of grijs wordt.

Met de verwijderaar valse wimpers.In de ogen verwijderen met Q, zachtjes op Je lijn wegvegen.Laat de make - up zit voor een minuut, zachtjes, trek je kleren uit.

Ngeunaan sesah strip mink bulu urang, aranjeunna Cruelty bébas 100% asli 1th-2th taun hirup heubeul mink bulu nu ragrag kaluar naturally.We jangji ulah ngalakukeun sagala hal séjén kana animals.Completely aman pikeun pamakéan manusa ku disinfection komprehensif pikeun lashes.And 1 pasangan bisa dipaké pikeun leuwih ti 30 kali sakumaha alus sakumaha nu anyar, eta hartina ngan $ 0,15 per waktos, Pengetahuan Alam jeung gampang sesah applying.Vital anu konsisten naon ditinggalkeun na panon katuhu atanapi bets béda jeung band katun kami henteu ngarugikeun kulit.

Pikeun sesah sutra 3D sintétik urang, urang ngan make perlakuan disinfection Korea PBT serat anu aya dina bahan pangalusna dina pasar jeung urang gaduh MSDS pikeun bahan ieu. eta bisa dipaké nepi ka 20 kali sakumaha alus sakumaha téhnologi new.Advanced bisa mastikeun sesah ngajaga pangaruh 3D leuwih 1 taun tanpa deformasi.

sesah vital urang anu konsisten naon panon kénca sarta katuhu atanapi bets béda jeung merk katun urang teu ngarugikeun kulit.

Urang ogé bisa ngaropea nu sesah tur bungkusan nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

Tentang bulu mata mink fur strip kami, mereka bebas kekejaman 100% Asli 1th-2th tahun rambut bulu yang hidup yang jatuh secara alami.Kami berjanji tidak melakukan hal-hal lain untuk hewan. Benar-benar aman untuk digunakan manusia dengan desinfeksi yang komprehensif untuk bulu mata. Dan 1 pasang dapat digunakan untuk lebih dari 30 kali lebih baru, itu berarti hanya $ 0,15 per waktu, Alami dan mudah diterapkan. Bulu mata permanen konsisten mata kiri dan kanan atau kelompok yang berbeda dan pita katun kami tidak membahayakan kulit.

Untuk bulu mata sutra 3D sintetis kami, kami hanya menggunakan perawatan disinfeksi serat PBT Korea yang merupakan bahan terbaik di pasar dan kami memiliki MSDS untuk bahan ini. itu dapat digunakan hingga 20 kali lebih baru. Teknologi canggih dapat memastikan bulu mata mempertahankan efek 3D lebih dari 1 tahun tanpa deformasi.

Bulu mata vital kami konsisten apa pun mata kiri dan kanan atau batch yang berbeda dan merek kapas kami tidak membahayakan kulit.

Kami juga dapat menyesuaikan bulu mata dan kemasan sesuai dengan kebutuhan Anda.


Previous:Private Label 100% Real Eyelash Packaging Box Next:Charming Styles Private Label Mink 3d Lash

Inquiry