Full Cuticle Aligned Hair Bundles Unprocessed Virgin Peruvian Hair Weft

Full Cuticle Aligned Hair Bundles Unprocessed Virgin Peruvian Hair Weft

Full cuticle aligned hair bundles unprocessed virgin Peruvian hair weft Our hair has the following advantages: 1 Soft, glossy and clean, no lice or knit 2 We promise no tangling, no shedding 3 No synthetic hair , not mix animal hair 4 Can keep the texture after wash and keep texture 2 years. 5...

Chat Now

Product Details

Full cuticle aligned hair bundles unprocessed virgin Peruvian hair weft

Our hair has the following advantages:

1 Soft, glossy and clean, no lice or knit

2 We promise no tangling, no shedding

3 No synthetic hair , not mix animal hair

4 Can keep the texture after wash and keep texture 2 years.

5 Can be ironed and dyed , even bleached

6 We promise our hair is highest quality hair in the hair market

 

 

За нашите крошни трепки со крофни, тие се сурови без 100% вистинска 1-2-годишна жива коса која природно паѓа. Ние ветуваме дека не прават никакви други работи на животните. Целосно безбедна за човечка употреба со сеопфатна дезинфекција за парчиња. И 1 пар може да се користи повеќе од 30 пати колку што е ново, тоа значи само 0,15 долари за време, Природно и лесно примена. Виталните удари со тетивите се конзистентни што левото и десното око или различни серии и нашата памучна лента не оштети кожата.

За нашите синтетички 3D свилени трепчиња, ние само го користиме дезинфекциониот третман на корејски PBT влакно, кој е најдобар материјал на пазарот и имаме MSDS за овој материјал. тоа може да се искористи до 20 пати колку што е ново. Напредната технологија може да осигури дека трепците одржуваат 3D ефект во текот на 1 година без деформација.

Нашите витални удари со удари се конзистентни што левото и десното око или различни серии и нашиот памучен бренд не им штети на кожата.

Ние исто така може да се прилагоди на трепките и пакување во согласност со вашите барања.


Hot Tags: full cuticle aligned hair bundles unprocessed virgin peruvian hair weft, manufacturers, factory, wholesale, pricelist, quotation, cheap, discount, free sample, top selling, most popular, factory price, hot fashionable colored, free shipping, large stock, fast delivery, product catalog
Previous:Full End Easy Color Unprocessed Pure Body Wave Virgin Peruvian Hair Next:100% Virgin Peruvian Hair 8-30 Inch In Stock Different Wave And Curly In Stock

Inquiry

You Might Also Like