New 100% Handmade Real Lace Wig With Bangs

New 100% Handmade Real Lace Wig With Bangs

2018 Best Fashion Quality Remy Mongolian Hair Brief Introduction: Uhair factory full lace wig, 100% human virgin hair, all hand tied, french lace, natural baby hair line, can do ponytail, comfortable wig cap for different people. 1. Product Details ★ Step for wear a wig ★ How to Prevent Wig from...

Chat Now

Product Details

 New 100% Handmade Real Lace Wig With Bangs


Brief Introduction:

Uhair factory full lace wig, 100% human virgin hair, all hand tied, french lace, natural baby hair line, can do ponytail, comfortable wig cap for different people.

 

1. Product Details

Product Name

New 100% Handmade Real Lace Wig With Bangs

Material

1) 100% human hair

2) Very soft, top grade. Very clean, no any lice or nits 
3) Free tangle,free shedding

Density

Usually 130% 150% 180% 200% density

Color

Natural Color (Keep large stock of natural color, #1, #1b; Two tone, Highlight, Mixed color all available)

Texture

Straight, Body Wave,Natural wave, deep wave, Loose wave, Water wave, Jerry curl,Kinky curl, Afro curl, Yaki ect. Can duplicate the curl as your pic.

Length

From 8inch-30inch

MOQ

1 piece

Packing

Usually packed in PP bag, Or as your request

Payment

T/T,Western Union, Money Gram,Paypal, Escrow, Trade Assurance

Shipment

UPS/DHL/FEDEX/Aramex

Return Policy

7 Days return or exchange guranteed

Feedback

Positive,Excellent,Beautiful,Natural,Health

Life Time

12-24 months with proper hair care


full (7)(001).jpg


4(001).jpg

5(001).jpg

6.jpg


Cap Size

small cap

middle cap

large cap

Circumference

21.5"

22.5"

23.5"

Front to Nape

13.5"

14.5"

15.5"

Ear to ear across forehead

11"

11.5"

12"

Ear to ear over top head

12"

12.5"

13.5"

Temple to temple round back

14"

14.5"

15.5"

Nape of Neck

5"

5.5"

6" Step for wear a wig

10.jpg

11(001).jpg

How To Test Human Hair.

12(001).jpg

 About Uhair

13(001).jpg 

14(001).jpg

6(001).jpg


15(001).jpg


★ Delivery Time

16(001).jpg


17.jpg


The novel takes the urban and rural life of the northern Shaanxi plateau as the background of time and space in the reform period. It describes the story of high school graduates Gao Jialin returning to the land and leaving the land, leaving the land, and returning to the land. Gagarin's emotional entanglements with the rural girl Liu Qiaozhen and the urban girl Huang Yaping constitute a contradiction in the development of the story. It is also a tragedy that reflects the difficult choice. The rich emotions contained in Life and the appreciation of traditional aesthetics are also another part of its artistic charm. The divine power of literary works not only lies in the reasoning of reason, but also in emotions, setting off the shock and passion in people's hearts. The detailed depiction of the urban-rural intersection in Lu Yao's works makes the work filled with a strong yellow flavor. The author's feelings and expressions of feelings and love in distress fully follow the moral values of the national tradition, the personality of the working people, and the potential of the characters. The traditional relationship is moving. The readers have created "emotionally deep resonance, and reached a heart-warping artistic charm. On the surface, Lu Yao seems to be leading us to observe a realistic village and an objective life in a rural area in northern Shaanxi. It is actually guiding us to experience it. The great emotions and virtues hidden in these kind of ordinary people have affirmed the constant pursuit of the pursuit of consciousness and spirit of the traditional virtues as a code of conduct.

Romani merr jetën urbane dhe rurale të pllajë veriore Shaanxi si sfondin e kohës dhe hapësirës në periudhën e reformave. Ajo përshkruan historinë e maturantëve Gao Jialin kthehen në tokë dhe duke e lënë vendin, duke e lënë vendin, dhe të kthehen në tokë. befasuese emocionale Gagarin-së me vajzën rurale Liu Qiaozhen dhe vajzës urbane Huang Yaping përbëjnë një kontradiktë në zhvillimin e tregimit. Ajo është gjithashtu një tragjedi që pasqyron zgjedhje të vështirë. emocionet pasura përfshira në jetë dhe vlerësimin e estetikë tradicionale janë edhe një pjesë e bukuri e saj artistike. fuqia hyjnore e veprave letrare jo vetëm qëndron në arsyetimin e arsyes, por edhe në emocione, duke hedhur tronditjen dhe pasion në zemrat e njerëzve. Grafiti i detajuar i kryqëzimin urban-rural në veprat Lu Yao e bën punën e mbushur me një aromë të fortë të verdhë. ndjenjat dhe shprehjet e ndjenjave dhe dashurisë në ankth e autorit të ndjekin plotësisht vlerat morale e traditës kombëtare, personalitetin e njerëzve që punojnë, dhe potencialin e karaktereve. Marrëdhënia tradicionale është duke lëvizur. Lexuesit kanë krijuar "rezonancë emocionalisht të thellë, dhe ka arritur një bukuri artistike të zemrës-warping. Në sipërfaqe, Lu Yao duket të jetë na çon për të vëzhguar një fshat realist dhe një jetë objektiv në një zonë rurale në Shaanxi veriore. Ajo është në të vërtetë na udhëzuese të përjetojnë atë. emocionet e mëdha dhe virtytet e fshehur në këto llojet e njerëzve të zakonshëm kanë pohuar ndjekja e vazhdueshme e ndjekja e ndërgjegjes dhe frymës së virtyteve tradicionale si një kodi të sjelljes.

Hot Tags: new 100% handmade real lace wig with bangs, manufacturers, factory, wholesale, pricelist, quotation, cheap, discount, free sample, top selling, most popular, factory price, hot fashionable colored, free shipping, large stock, fast delivery, product catalog
Previous:Cheap Price Nature Thick Lace Human Hair Wig Next:New Design Own Brand Glueless Lace Wig

Inquiry

You Might Also Like