Fashionable Half Hand Tied Lace Front U-part Human Hair Wig from One Donor

Fashionable Half Hand Tied Lace Front U-part Human Hair Wig from One Donor

Uhair factory U-part wig: This opening gives you the option to wear your own part and expose your scalp for a very natural look.

Chat Now

Product Details

Fashionable Half Hand Tied Lace Front U-part Human Hair Wig from one donor


Brief Introduction:

Uhair factory U-part wig: This opening gives you the option to wear your own part and expose your scalp for a very natural look.


2(001).jpg

3(001).jpg


Product Details:

Product Name

Fashionable Half Hand Tied Lace Front U-part Human Hair Wig from one donor

Material

1) 100% Brazilian human hair 
2) Very soft, top grade. Very clean, no any lice or nits 
3) Free tangle,free shedding

Density

Usually 130% 150% 180% 200% density

Color

Natural Color (Keep large stock of natural color, #1, #1b; Two tone, Highlight, Mixed color all available)

Texture

Straight, Body Wave,Natural wave, deep wave, Loose wave, Water wave, Jerry curl,Kinky curl, Afro curl, Yaki ect. Can duplicate the curl as your pic.

Length

From 8inch-30inch

MOQ

1 piece

Packing

Usually packed in PP bag, Or as your request

Payment

T/T,Western Union, Money Gram,Paypal, Escrow, Trade Assurance

Shipment

UPS/DHL/FEDEX/Aramex

Return Policy

7 Days return or exchange guranteed

Feedback

Positive,Excellent,Beautiful,Natural,Health

Life Time

12-24 months with proper hair care4(001).jpg


5(001).jpg

6.jpg


7(001).jpg

8(001).jpg

9(001).jpg


★ Step for wear a wig

10.jpg


★ How to Prevent Wig from Tangle

Whatever treatment you are receiving, take care of your hair and treat it as gently as possible. Chemotherapy, in particular, may cause your hair to become dry and brittle, even if you do not lose it.

11(001).jpg


How To Test Human Hair.

12(001).jpg


★ About Uhair

13(001).jpg 

14(001).jpg

6(001).jpg

15(001).jpg


★ Delivery Time

16(001).jpg


17.jpg


Romanen tager det urbane og landlige liv i det nordlige Shaanxi plateau som baggrund af tid og rum i reformen periode. Den beskriver historien om high school-dimittender Gao Jialin vender tilbage til jorden og forlader landet, der forlader landet, og vender tilbage til landet. Gagarin følelsesmæssige forviklinger med den landlige pige Liu Qiaozhen og den urbane pige Huang Yaping udgør en modsigelse i udviklingen af historien. det er også en tragedie, der afspejler den vanskelige valg. de rige følelser, der er indeholdt i livet og påskønnelse af traditionelle æstetik er også en anden del af sin kunstneriske charme. den guddommelige kraft af litterære værker ikke kun ligger i begrundelsen for grunden, men også i følelser, modregning chokket og lidenskab i folks hjerter. den detaljerede skildring af krydset mellem by og land i Lu Yao værker gør arbejdet fyldt med en stærk gul smag. forfatterens følelser og udtryk for følelser og kærlighed i nød fuldt følge de moralske værdier af den nationale tradition, personlighed det arbejdende folk, og potentialet i tegnene. Det traditionelle forhold bevæger sig. Læserne har skabt "følelsesmæssigt dyb resonans, og nåede et hjerte-vridning kunstneriske charme. På overfladen Lu Yao synes at være fører os til at iagttage en realistisk landsby og en objektiv liv i et landområde i det nordlige Shaanxi. det er faktisk vejlede os til at opleve det. de store følelser og dyder skjult i disse slags almindelige mennesker har bekræftet den konstante forfølgelse af udøvelse af bevidsthed og ånden i de traditionelle dyder som en adfærdskodeks.


Previous:Small/Medium Size Rosa Hair Wig Caps for Making Wigs Only Stretch Lace Weaving Cap Adjustable Straps Back U-part Wig Next:No Information

Inquiry

You Might Also Like